Hoofdgerechten
Vlees of vis en soms zelfs een combinatie daarvan. Alles is mogelijk. De recepten die hier staan, betreffen alleen het vlees- of visgerecht. Voor groente en andere bijgerechten zoek je gewoon erbij wat je lekker vindt en wat goed combineert qua smaak en kleur.
Hoofdgerechten (45)
- Asperges met zeekraal en zalm
- Aziatische vis
- Couscoussalade
- Fruits de mer uit de oven met knoflooksaus
- Garnalen-pompoencurry
- Geglaceerde procureur met koffie
- Geglaceerde visfilet
- Gegrilde meerval
- Gelakte vis met sesam en soja
- Gemarineerde entrecotes
- Gemarineerde kipdrumsticks
- Gestoomde visrolletjes in limoen-botersaus
- Gevulde kwartels
- Gevulde portobello’s met geitenkaas of gorgonzola
- Griekse gehaktballetjes
- Groente-notenburgers met sinaasappel
- Hertenragout uit de oven
- Hete Thaise vissoep
- Indische wortelquiche
- Irish Stew
- Kaasquiche
- Kip met cashewnoten (Gai Pad Med Ma-Muang Himapan)
- Kruidenpakketje met witvis
- Marokkaanse lamstajine met dadels
- Massaman-curry
- Muntasperges met gamba’s en surimi
- Pad Thai
- Paella
- Pasta met gamba’s en gepofte tomaatjes
- Pasta met knoflook en garnalen
- Pasta met roomzalm
- Pasta met wilde paddestoelen
- Pastilla
- Pissaladière
- Roerbakschotel met tamarinde-curry
- Spaans draadjesvlees
- Turkse gehaktballetjes aan een spiesje
- Vis in zeezout
- Vis met citrusvruchten
- Vis met kruidenkorst
- Viscurry (Gaeng Kuas Sapparod)
- Vispannetje
- Vispaté
- Visspies met waterkerssaus
- Zalmquiche