Eetkamergeluk - Catering & koken aan huis

  • Home
  • Recepten
    • Fingerfood / Amuses
    • Voorgerechten
    • Soepen
    • Tussengerechten
    • Hoofdgerechten
      • Vleesgerechten
      • Visgerechten
      • Geen vlees en geen vis: vegetarisch
    • Groentes
    • Bijgerechten
    • Sausen, dressings en marinades
    • Desserts & dranken
    • Friandises
  • Menusuggesties
    • BBQ
    • Herfst
    • Italiaans
    • Kerst
  • Tips & Tricks
    • Bouillon klaren
    • Diepvries
    • Groene groente
    • Ingevette bakvormen
    • Kookvocht van rijst
    • Oude koekjes
    • Pastasaus
    • Snelle ijsblokjes
    • Snelle sperziebonen
    • Snel vers ijs maken
    • Vis snijden
  • Contact

Herfst

Als de herfst zijn intrede doet en het verlangen naar knapperend haardvuur en warme truien begint te groeien, is dit menu een mooie start voor de koude wintermaanden die eraan gaan komen.

Voorgerecht
Mosterdsoep

Hoofdgerecht
Hertenragout uit de oven
CranberriecompĂ´te
Aardappel-knolselderij timbaaltjes

Nagerecht
Espressoparfait