Eetkamergeluk - Catering & koken aan huis

  • Home
  • Recepten
    • Fingerfood / Amuses
    • Voorgerechten
    • Soepen
    • Tussengerechten
    • Hoofdgerechten
      • Vleesgerechten
      • Visgerechten
      • Geen vlees en geen vis: vegetarisch
    • Groentes
    • Bijgerechten
    • Sausen, dressings en marinades
    • Desserts & dranken
    • Friandises
  • Menusuggesties
    • BBQ
    • Herfst
    • Italiaans
    • Kerst
  • Tips & Tricks
    • Bouillon klaren
    • Diepvries
    • Groene groente
    • Ingevette bakvormen
    • Kookvocht van rijst
    • Oude koekjes
    • Pastasaus
    • Snelle ijsblokjes
    • Snelle sperziebonen
    • Snel vers ijs maken
    • Vis snijden
  • Contact

Kerst

Met Kerst is het heerlijk om een avondvullend programma te hebben met dierbare familie en vrienden. Een vijfgangen-menu hoeft niet copieus te zijn, als je kleine hoeveelheden serveert.

Aperitief
Glühwein

Voorgerecht
Spannende escargots

Soep
Citroensoep met zalm

Tussengerecht
Saffraanspoom

Hoofdgerecht
Gemarineerde entrecôtes
Krieltjes in de oven

Gestoomde wortelballetjes, broccoli- en bloemkoolroosjes

Nagerecht
Winterijs