• Mise en place: dit kun je van te voren doen. Daarna het gerecht bewaren in de koelkast of diepvries (ijs).
  • Dit doe je vlak voor je gaat eten
* alle recepten zijn voor 4 personen, tenzij anders is aangegeven

Koffiekwark

Een dessert dat heel snel te bereiden, erg lekker en fris van smaak is.

Categorie

Ingrediënten

  • ½ dl espresso
  • 500 gr volle kwark
  • 3 zakjes vanillesuiker
  • 3 sachets espressopoeder (Nescafé)
  • evt. slagroom en geraspte chocola

Bereiding

Klop alle ingrediënten samen tot een luchtig geheel en schenk in mooie koffiekopjes. Zet minstens een half uur in de ijskast.

Serveer koud, evt. met een toefje slagroom erop, bestrooid met wat geraspte chocolade.

Wijnadvies

PX-sherry - Spanje;
Banyls Rouge - Pyreneën/Frankrijk
Maury - Frankrijk


Print