• Mise en place: dit kun je van te voren doen. Daarna het gerecht bewaren in de koelkast of diepvries (ijs).
  • Dit doe je vlak voor je gaat eten
* alle recepten zijn voor 4 personen, tenzij anders is aangegeven

Tortilla in een glaasje

Dit gerecht serveer je in kleine rechtje glaasjes met een lange lepel. Een geweldige amuse als appetizer voor een maaltijd.

Categorie

Ingrediënten

  • 1 avocado
  • tabasco
  • rode salsasaus
  • ijsbergsla
  • tortillachips

Bereiding

Pel de avocado en prak het vruchtvlees fijn, breng op smaak met zout & peper en wat tabasco.
Snijd wat bladeren ijsbergsla in hele fijne sliertjes.
Verkruimel wat tortillachips.

Leg in elk glaasje een laagje van sliertjes ijsbergsla, een laag avocado, een laag salsasaus en besprenkel het geheel met de verkruimelde tortillachips.


Print