• Mise en place: dit kun je van te voren doen. Daarna het gerecht bewaren in de koelkast of diepvries (ijs).
  • Dit doe je vlak voor je gaat eten
* alle recepten zijn voor 4 personen, tenzij anders is aangegeven

Seccata-rolletjes

Categorie

Ingrediënten

  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • ca. 30 gr rucola
  • 50 gr, ca. 12 plakjes seccata (Italiaanse ham)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 12 cocktailprikkers

Bereiding

Pijnboompitten in een droge koekenpan ca. 3 minuten goudbruin roosteren.
Seccataplakjes naast elkaar op een werkblad leggen
In kommetje olie en azijn mengen en alle plakjes hiermee bestrijken.
Bedekken met een toefje rucola en wat pijnboompitten.
Seccata oprollen en vastzetten met een prikker.


Print