• Mise en place: dit kun je van te voren doen. Daarna het gerecht bewaren in de koelkast of diepvries (ijs).
  • Dit doe je vlak voor je gaat eten
* alle recepten zijn voor 4 personen, tenzij anders is aangegeven

Groene kruidendressing

Eigenlijk heel simpel, met o zo lekker. Met verse kruiden pimp je van alles op. Deze dressing is lekker over een groene salade, maar is ook heerlijk om koude gekookte krieltjes mee te versieren, als je een zomerse aardappelsalade wilt serveren.

En je kunt natuurlijk variëren met de kruiden. Gebruik bijvoorbeeld dille (en peterselie) als je deze suas wilt serveren bij een visspies van de barbeque.  Of gebruik munt bij gegrilde lamskoteletjes.

Categorie

Ingrediënten

  • 200 ml honing-mosterdressing
  • bosje koriander
  • bosje basilicum

Bereiding

Meng de dressing met de fijngesneden kruiden in een keukenmachine of met de staafmixer, tot je een mooie, homogene groen saus hebt.


Print