Voorgerechten
Voorgerechten zijn vooral een lust voor het oog en een prikkeling voor de smaakpapillen. Ze zetten de toon voor de rest van de maaltijd. Is je voorgerecht een succes, dan kan de rest van de avond bijna niet meer stuk.
Ben je helemaal verzot op voorgerechten? Maak dan een meergangendiner van allemaal verschillende voorgerechten, opbouwend in smaak van heel licht tot wat zwaarder. Een soepje tussendoor, een verrassend dessert en je hebt iets heel feestelijks gecomponeerd.
Voorgerechten (16)
- Coquilles op groentepuree
- Gamba’s in bacon
- Gamba’s met saffraansaus en zeekraal
- Garnalenkroketten
- Gehaktmuffins (12 stuks)
- Gevulde meloen met asperges en krab
- Hartige taartjes
- Krab-avocado torentjes
- Lauwwarme zalm
- Rauwe tonijn met kruidencrème
- Spannende escargots
- Thaise carpaccio
- Thaise garnalensalade
- Verrassende rauwe ham
- Vis met erwtenmousse en zoethoutsaus
- Wonton met kip, gember, waterkastanje, citroengras en dipsaus