Visgerechten
Vis is gezond, lekker en calorie-arm. Let wel op welke vis je gebruikt. Veel in het wild gevangen vis zorgt voor overbevissing en dus uitsterven van de vis. Maar er zijn ook visserijmethoden waardoor de bijvangst, zoals haaien en schildpadden, sterft. Wil je zeker weten welke vis je het beste kunt eten? Stop dan de Viswijzer in je portemonnaie, zodat je nooit hoeft te twijfelen tijdens het boodschappen doen of uit eten gaan: www.goedevis.nl.
Visgerechten (25)
- Asperges met zeekraal en zalm
- Aziatische vis
- Couscoussalade
- Fruits de mer uit de oven met knoflooksaus
- Garnalen-pompoencurry
- Geglaceerde visfilet
- Gegrilde meerval
- Gelakte vis met sesam en soja
- Gestoomde visrolletjes in limoen-botersaus
- Hete Thaise vissoep
- Kruidenpakketje met witvis
- Muntasperges met gamba’s en surimi
- Paella
- Pasta met gamba’s en gepofte tomaatjes
- Pasta met knoflook en garnalen
- Pasta met roomzalm
- Pissaladière
- Vis in zeezout
- Vis met citrusvruchten
- Vis met kruidenkorst
- Viscurry (Gaeng Kuas Sapparod)
- Vispannetje
- Vispaté
- Visspies met waterkerssaus
- Zalmquiche