Groentes
Wat is er lekkerder en gezonder dan groentes? De variatie is enorm en wisselt per seizoen. Zo is het heerlijk als de lente er is, maar vooral ook dat het aspergeseizoen weer aanbreekt. En van de zon geniet je, zeker als daar volle zoete aardbeiden uit voortkomen.
En wat denk je van spruitjes, knolselderij, pompoen en pastinaak in de herfst en winter? Elke maand van het jaar biedt weer nieuwe uitdagingen voor een kok.
Groentes (35)
- Aardappel-knolselderij timbaaltjes
- Aardappelsalade met rauwkost (koud)
- Aardappelsalade met rucola (koud)
- Asperges met kruidensabayon
- Bonensalade
- Bonte groentenbavarois
- Boontjes met rode accenten
- Carpaccio-salade
- Citroen-uiensalade
- Geconfijte paprika’s
- Geroosterde bloemkool
- Geroosterde gepofte aardappels
- Geroosterde groentes
- Geroosterde worteltjes
- Gesmoorde bospeen
- Gewokte spruitjes met kastanjes
- Groentepuree
- Japanse rauwkost-salade
- Krieltjes uit de oven
- Kruidige couscous
- Langzame aardappels
- Linzen/spinaziesalade
- Mangosalade (Thais)
- Meloen met rucola
- Papas arrugadas
- Peultjes, gesmoord in limoen
- Pompoenpuree
- Spaanse salade
- Spinazie-sinaasappelsalade
- Spruitensalsa
- Sugarsnaps met limoen
- Thaise salade
- Thaise sesam-mangosalade
- Warme komkommersalade
- Witlofsalade met ansjovis