Fingerfood / Amuses
Fingerfood, amuses, tapas. We eten tegenwoordig graag en veel kleine hapjes. Het leuke van deze gerechten is dat je ze op verschillende momenten en manieren kunt gebruiken: als hapjes op een feest, bij het aperatief voor een maaltijd (amuse), veel soorten bij elkaar vormen een tapasmaaltijd, een paar gecombineerd zorgen voor een leuk voorafje.
Laat je fantasie werken en verras je gasten!
Fingerfood / Amuses (41)
- Artisjokhapjes
- Biefstuktapenade
- Broodrolletjes
- Champignon-truffeltapenade
- Cherry-tomaatjes met eiercrème
- Coquilles met bloedworstmousse (ca. 10 hapjes)
- Eitje-Preitje
- Gedroogde tomaatjes
- Gefrituurde tofuballetjes
- Gevuld brood
- Gevulde wijnbladeren
- Gewokte gamba’s
- Groen-rode prikkertjes
- Guacemole
- Hemels Hapje (roomzalm)
- Ingelegde olijven
- Japanse forel (ca. 8 stuks)
- Kippenhapje
- Komkommer/tonijn-hapje
- Kroketten! ca 20 stuks
- Labneh
- Labneh-dip
- Maïs & bacon-dip
- Marokkaanse gekruide olijven
- Olijventapenade
- Paddestoelentapenade
- Rauwkost met mierikswortelsaus
- Rijstvelletjes met kipcurry (ca. 20 stuks)
- Rolletjes à la Pekingeend
- Rosbiefrolletjes
- Sashimi van tonijn (ca. 20 stuks)
- Seccata-rolletjes
- Spinaziedip
- Spring rolls (loempia’s)
- Sushi (ca. 75 stuks)
- Tortilla in een glaasje
- Tzatziki
- Vis in een glaasje
- Warme gehaktballetjes (ca. 45 stuks)
- Yoghurt/aubergine-dip
- Zalmrol